За нас.

Какво е Puzzlenarium?

Кои сме ние и каква е нашата цел...

Търсите нещо уникално и различно, което ще ви забавлява? Ескейп стаите на Puzzlenarium са отличен начин да прекарате незабравимо и приятно време със семейство и приятели, работейки заедно в екип. Киното вече не е на мода! Тук героят от филма ще си ТИ!

Вдъхновени от Викторианската епоха и мрачните улици и подземия на Лондон, се роди идеята за ескейп стаите на Puzzlenarium, възвръщащи към живот образите на някои от най-прочутите персонажи на 19-ти век.

Едва ли има някой, който да не е чувал за най-известният детектив на света - името му е Шерлок Холмс, а работата му е да узнава и вижда онова, което другите не могат.

Влезте в обувките на Шерлок Холмс, за да разгадаете мистерията около изчезналият Артефакт ИЛИ се изправете срещу най-опасния и тайнствен убиец в историята на Англия.

Често задавани въпроси

Въпроси и отговори за Puzzlenarium

Какво представлява Escape Room?

Escape room е приключенска и отборна игра на живо, в която Вие и Вашият екип (от 2 до 6 участника) ще бъдете заключени в едно специално подготвено помещение за 60 мин., като целта е да намерите изход от стаята, сблъсквайки се с поредица от предизвикателства, логически загадки и пъзели.

Колко души могат да участват?

Играта е предназначена за отбори от 2 до 6 участника, като броят на участниците може да се променя преди всяка игра.

За кого е подходяща играта?

Безопасно ли е?

Колко време отнема една игра?

Играта отнема 60 минути (1 час). Препоръчително е да си приготвите 15 мин. преди и след края на играта, за да може да Ви запознаем с условията на играта и да Ви проведем инструктаж.

Играта свършва след решаване на всички загадки и отваряне на финалния изход/врата или след изтичане на 60 мин.

Необходими ли са по-специални знания и умения за играта?

За играта не са ви необходими по-специални знания или физически умения, тя е предназначена за забавление и изисква основно наблюдателност, логическо мислене и работа в екип.

Как да резервирам час?

Какво се случва, ако не успеем да решим дадена загадка?

Какво ще стане, ако закъснея за играта?

Какво друго трябва да знаем?

Как да променя направена резервация?

Как да закупя подаръчен ваучер?