За нас.

Какво е Puzzlenarium?

Кои сме ние и каква е нашата цел...

Търсите нещо уникално и различно, което ще ви забавлява? Ескейп стаите на Puzzlenarium са отличен начин да прекарате незабравимо и приятно време със семейство и приятели, работейки заедно в екип. Киното вече не е на мода! Тук героят от филма ще си ТИ!

Вдъхновени от Викторианската епоха и мрачните улици и подземия на Лондон, се роди идеята за ескейп стаите на Puzzlenarium, възвръщащи към живот образите на някои от най-прочутите персонажи на 19-ти век.

Едва ли има някой, който да не е чувал за най-известният детектив на света - името му е Шерлок Холмс, а работата му е да узнава и вижда онова, което другите не могат.

Влезте в обувките на Шерлок Холмс, за да разгадаете мистерията около изчезналият Артефакт ИЛИ се изправете срещу най-опасния и тайнствен убиец в историята на Англия.

Често задавани въпроси

Въпроси и отговори за Puzzlenarium

Какво представлява Escape Room?

Escape room е приключенска и отборна игра на живо, в която Вие и Вашият екип (от 2 до 6 участника) ще бъдете заключени в едно специално подготвено помещение за 60 мин., като целта е да намерите изход от стаята, сблъсквайки се с поредица от предизвикателства, логически загадки и пъзели.

Колко души могат да участват?

Играта е предназначена за отбори от 2 до 6 участника, като броят на участниците може да се променя преди всяка игра.

За кого е подходяща играта?

Безопасно ли е?

Колко време отнема една игра?

Играта отнема 60 минути (1 час). Препоръчително е да си приготвите 15 мин. преди и след края на играта, за да може да Ви запознаем с условията на играта и да Ви проведем инструктаж.

Играта свършва след решаване на всички загадки и отваряне на финалния изход/врата или след изтичане на 60 мин.

Необходими ли са по-специални знания и умения за играта?

За играта не са ви необходими по-специални знания или физически умения, тя е предназначена за забавление и изисква основно наблюдателност, логическо мислене и работа в екип.

Как да резервирам час?

Разгледайте календара в сайта ни и изберете свободен и удобен за Вас ден и час, след което ще получите потвърждение на email адреса си.

Моля, имайте предвид, че резервацията ви се счита за валидна едва след като е потвърдена по телефона.

За резервация в рамките на деня, моля свържете се с нас на тел. +359 879 380 665

За промяна на вече направена резервация, се свържете с нас по имейл или телефон, но не по-късно от 48 часа от запазения ден, като новия час ще бъде съобразен спрямо възможностите в нашия календар.

Какво се случва, ако не успеем да решим дадена загадка?

По време на Вашата игра нашият екип ще ви наблюдава, използваме система за подсказване, за да изиграете играта си докрай, без да Ви откъсваме от атмосферата на сюжета.

Какво ще стане, ако закъснея за играта?

Ако закъснеете ще се получи изместване в графика и времето за игра на всички отбори след Вас. В този случай ще се наложи да намалим времето Ви за игра и не гарантираме, че ще успеете да се забавлявате пълноценно.

Какво друго трябва да знаем?

Предупредете ни, ако член от отбора страда от клаустрофобия, астма или друго заболяване, което може да се прояви в затворено помещение.

В помещението за игра е забранено правенето на снимки и видеозаписи.

Не се допускат лица употребили алкохол или наркотични вещества на територията на обекта.

Пушенето и употребата на алкохол са забранени на територията на обекта.

Как да променя направена резервация?

Промяна на резервация е възможно до 48 часа преди запазения ден.

Как да закупя подаръчен ваучер?

Подари незабравима емоция, като вземеш ваучер за игра в Puzzlemarium.

Ваучерът е валиден до 3 (три) месеца от датата на закупуване.

Можете да поръчате Вашият ваучер на тел.+359 879 380 665 или на email: info@puzzlenarium.com и да го получите на място в наш офис.