шерлок холмс.

Изчезналият Aртефакт

Приключение от Викторианската епоха, пренесено в XXI век.

Ще попаднете във Викторианската епоха. Изчезнал е религиозен Артефакт и стабилността на Британската империя е застрашена.

Този случай сблъсква Шерлок Холмс със свят изтъкан от опасности и интриги, ръководен от зъл Лорд. Намеренията на Лорда са да узурпира властта и да се възкачи на трона, използвайки Артефакта.

Призовани сте да влезете в ролята на помощници на великия детектив. Предстои ви мистериозно пътуване до злокобното имение на Лорда, в търсене на изчезналият Артефакт.

Съдбата на монархията е във вашите ръце, разполагате с един час, за да разгадаете всички загадки и да спасите Британската империя.

Търсите нещо уникално и различно, което ще ви забавлява? Ескейп стаите на Puzzlenarium са отличен начин да прекарате незабравимо и приятно време със семейство и приятели, работейки заедно в екип. Киното вече не е на мода! Тук героят от филма ще си ТИ!

Вдъхновени от Викторианската епоха и мрачните улици и подземия на Лондон, се роди идеята за ескейп стаите на Puzzlenarium, възвръщащи към живот образите на някои от най-прочутите персонажи на 19-ти век.